New path diversion through Postlip Mill

A new footpath has opened and walkers no longer have to walk through the paper mill. Hollingsworth and Vose has to be congratulated, through investing a considerable amount of money, they have created a new footpath to divert walkers away from the industrial setting of buildings to a pleasant walk through trees.  The footpath now meanders above the buildings from the old settlement ponds to the driveway.  Walking along the top of the bank gives you lovely views of Langley Hill.

postlip-path-2

The new footpath gives walkers a better route through the mill

A kissing gate allows access to the path to Corndean Farm whilst the main path continues to the drive. The new footpath is part of the improvements being carried out on the site and a great improvement to the safety of walkers.

postlip-path-1

New stone path and kissing gate

 

 

Share this on:
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+

Trackback from your site.